Tổng hợp bài tập trắc nghiệm giờ đồng hồ Anh lớp 7 Unit 4: Music & arts có đáp án, cung cấp các em rèn các kỹ năng như: Phonetics, Speaking, Vocabulary, Grammar, Reading, Writing.

Bạn đang xem: Bài tập tiếng anh 7 unit 4 có đáp án


Trọn bộ thắc mắc trắc nghiệm bài bác tập trắc nghiệm giờ đồng hồ Anh lớp 7 Unit 4: Music and arts bao gồm đáp án. Cung ứng tài liệu tìm hiểu thêm miễn tổn phí và hữu ích dành riêng cho các em học tập sinh, quý thầy cô giáo, chuẩn bị tốt cho các kì thi đặc trưng sắp tới.

Bộ 60 thắc mắc trắc nghiệm tiếng Anh 7 Unit 4: Music & arts​​​​​​​

Bài tập trắc nghiệm Unit 4: Phonetics and Speaking

Chọn từ có phần gạch chân được phát âm khác.

Question 1: 

A. Few

B. New

C. Sew

D. Nephew

Question 2: 

A. Closed

B. Practised

C. Asked

D. Stopped

Question 3: 

A. Tired

B. My

C. Arrive

D. Gift

Question 4: 

A. Tables

B. Noses

C. Boxes

D. Changes

Question 5: 

A. son

B. sugar

C. soup

D. sing

Question 6: 

A. Conclusion

B. Ensure

C. Rush

D. Mission

Question 7: 

A. Student

B. Study

C. Dust

D. Must

Question 8: 

A. Father

B. Date

C. Hard

D. Last

Question 9: 

A. chapter

B. Rich

C. cheese

D. chemist

Question 10: 

A. Watches

B. Boxes

C. Buses

D. Tables

Question 11: 

A. she

B. Mushroom

C. Kích hoạt

D. Asian

Question 12: 

A. Ensure

B. Revision

C. Information D. Ancient

Question 13: 

A. chef

B. Pleasure

C. Social

D. Discussion

Question 14: 

A. Division

B. Conclusion

C. Exposure

D. Machine

Question 15: 

A. Patient

B. Station

C. Casual

D. Mission

►►Đáp án:

1.D 2.A 3.D 4.A 5.B 6.A 7.A 8.B 9.D 10.D 11.D 12.B 13.B 14.D 15.C

Bài tập trắc nghiệm Unit 4: Vocabulary & Grammar

Bài 1. Lựa chọn từ khác loại.

Question 1: 

A. Geography

B. Contain

C. Music

D. Science

Question 2: 

A. Tomato

B. Potato

C. Information

D. Cabbage

Question 3: 

A. Fashion

B. Shower

C. Cavity

D. Unhealthy

Question 4: 

A. Display

B. Cartoon

C. Paddle

D. Performance

Question 5: 

A. Buffalo

B. Detective

C. Adventure

D. Humour

Question 6: 

A. Volume

B. Mandolin

C. Harmonica

D. Saxophone

Question 7: 

A. Singer

B. Actor

C. Artist

D. Teacher

Question 8: 

A. Pop

B. Rock

C. Song

D. Opera

Question 9: 

A. Music

B. Science

C. Film

D. Art

Question 10: 

A. Painting

B. Artist

C. Producer

D. Rapper

►►Đáp án:

1.B 2.C 3.D 4.B 5.B 6.A 7.D 8.C 9.C 10.A 

Bài 2: Hãy khẳng định những câu dưới đó là Đúng giỏi Sai về khía cạnh ngữ pháp

Question 11: This room is as big as that room.

A.Correct

B.Incorrect

Question 12: The film is the same from I thought at first

A.Correct

B.Incorrect

Question 13: Her voice is not as beautiful as your.

A.Correct

B.Incorrect

Question 14: My mother is as busy as a bee.

A.Correct

B.Incorrect

Question 15: Your taste in music is quite different as mine.

A.Correct

B.Incorrect

►►Đáp án:

11.A 12.B 13.A 14.A 15.B

Bài tập trắc nghiệm Unit 4: Reading

Vietnamese water puppetry is a unique folk art. It's said that ‘Not watching a performance of water puppetry means not visiting Vietnam yet.' That's why water puppetry is a must-see show for tourists in Vietnam. Watching this show can help you escape from your busy life and refresh your minds with unforgettable moments.

During the shows, you can only see the puppets và a small folk orchestra of about 7 people; the puppeteers stand behind a curtained backdrop in a pool. All puppets are made of fig wood which goes along well with water. Then they are carved & painted. The themes of the shows are very familiar to lớn Vietnamese people. They focus on the daily life of farmers and common aspects of Vietnamese spiritual life.

Vietnamese water puppetry has been introduced to many countries all over the world và received much love from audiences. Foreigners don't understand Vietnamese, but they enjoy the shows because the puppets clearly demonstrate Vietnamese life and culture through their actions. Thang Long Water Puppet Theatre on Dinh Tien Hoang Street near Hoan Kiem Lake is the most popular theatre for water puppetry.

Bài 1: Hãy khẳng định những câu dưới đấy là Đúng giỏi Sai hay là không có trong bài.

Question 1: All tourists in Vietnam see water puppet shows.

A.True

B.False

C.Not Given

Question 2: Audiences can see the puppets, the orchestra & the puppeteers during the show.

A.True

B.False

C.Not Given

Question 3: Vietnamese water puppetry hasn't received positive feedback from audiences over the world.

A.True

B.False

C.Not Given

Question 4: Foreigners can still understand the water puppet shows even though they don't understand Vietnamese.

A.True

B.False

C.Not Given

Question 5: Thang Long Water Puppet Theatre is the biggest theatre in Hanoi.

A.True

B.False

C.Not Given

►►Đáp án:

1.A 2.B 3.B 4.A 5.C

Bài 2: Chọn lời giải đúng tuyệt nhất để kết thúc những câu bên dưới đây.

Question 1: You can ________ by watching water puppet shows.

A. Escape from your busy life

B. Refresh your minds

C. Be good at swimming

D. Both A & B are correct.

Question 2: There are about ________ in the orchestra.

A. 4 musical instruments

B. 7 people

C. 9 strings

D. None are correct.

Question 3: "They" in paragraph 2 refers to lớn ________.

A. The themes of the shows

B. Vietnamese people

C. The puppeteers

D. Water puppetry

Question 4: ________ is the material to lớn make all puppets.

A. Fig wood

B. Stones

C. Water

D. None are correct.

Question 5: ________ is one of the themes of the puppet shows.

A. The daily life of farmers

B. Common aspects of Vietnamese spiritual life

C. Both A & B are correct.

D. None are correct.

►►Đáp án:

1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 

Bài 3: Read the passage, và then answer the questions.

The Old Man & the Sea is a short novel written by the American tác giả Ernest Hemingway in 1951 in Bimini, Bahamas, & published in 1952. It was the last major work of fiction by Hemingway that was published during his lifetime. One of his most famous works, it tells the story of Santiago, an aging Cuban fisherman who struggles with a giant marlin far out in the Gulf Stream off the coast of Florida.

In 1953, The Old Man và the Sea was awarded the Pulitzer Prize for Fiction, & it was cited by the Nobel Committee as contributing to lớn their awarding of the Nobel Prize in Literature to Hemingway in 1954.

Question 1: Where was Ernest Hemingway from?

A. Florida

B. Santiago

C. Bahamas

Question 2: When was The Old Man and the Sea published?

A. 1951

B. 1952

C. 1953

Question 3: What genre does The Old Man và the Sea belong to?

A. Fiction

B. Fairy tale

C. Humour

Question 4: What is the nội dung of The Old Man and the Sea?

A. The story of Santiago

B. The story of Alice

C. The story of Hemingway

Question 5: When did Hemingway win the Nobel Prize in Literature?

A. 1952

B. 1953

C. 1954

►►Đáp án:

1.C 2.B 3.A 4.A 5.C 

Bài tập trắc nghiệm Unit 4: Writing

Bài 1: hãy chọn câu bao gồm nghĩa tương đương với câu vẫn cho.

Question 1: Classical music and modern music are different.

A. Classical music is lượt thích modern music.

B. Classical music is different from modern music.

C. Classical music is the same as modern music.

Question 2: I am 14 và my new friend in the guitar club is 14 too.

A. My new friend in the guitar club is the same age as me.

B. My new friend in the guitar club is unlike me.

C. My new friend in the guitar club is not as old as me.

Question 3: I think Iron Man 2 is interesting. Iron Man 1 was also interesting.

A. I think Iron Man 2 is different from Iron Man 1.

B. I think Iron Man 2 has the same nội dung as Iron Man 1.

C. I think Iron Man 2 is as interesting as Iron Man 1.

Question 4: I think photography is interesting but Kim finds it boring.

A. Kim and I have the same opinion on photography.

B. My opinion on photography is different from Kim's.

C. Kim's opinion on photography is the same as mine.

Xem thêm: Tình Cảnh Lẻ Loi Của Người Chinh Phụ 8 Câu Giữa

Question 5: Sue likes listening to pop music, Jim likes listening to rock & roll.